Verduurzaam met zonnepanelen 

 

Naast het bijdragen aan een beter milieu, bespaart u met zonnepanelen wel honderden euro's per jaar op uw energierekening. Door uw zonnepanelen op de meest optimale locatie op uw dak te plaatsen, behaalt u zoveel mogelijk rendement.

Onze specialisten komen graag bij u langs met zonnepanelen advies over de beste plek in uw situatie. Op die manier verdient u de kosten van de zonnepanelen over het algemeen binnen 5 tot 7 jaar terug. Aangezien zonnepanelen over een garantietermijn van 25 jaar beschikken, betekent dit dat u jarenlang geniet van een mooie opbrengst. Daarnaast stimuleert de overheid het kopen van zonnepanelen. Het is daarom mogelijk om via de belastingdienst de 21 procent btw op de aanschaf van de zonnepanelen terug te ontvangen. Wij geven u graag zonnepanelen advies met betrekking tot de kortingen die u voor u beschikbaar zijn. Wij melden uw zonnepanelen graag voor u aan bij de energiemaatschappij of vragen kortingen voor u aan. Zo geniet u zorgeloos van uw zonnepanelen.

Sinds 2022 stimuleert de overheid de verduurzaming van uw bedrijfspand. Dat kan bij­voor­beeld door zonnepanelen op het dak van uw kantoorgebouw te installeren. Dat moet natuurlijk goed en veilig gebeuren om vervelende situaties te voorkomen. Bij de installatie van uw zonnepanelen staan onze specialisten voor u klaar met persoonlijk en deskundig advies. Zij bespreken met u wat u kunt doen om schade te voorkomen en welke voorwaarden er zijn voor het afsluiten van uw verzekering. Het kan natuurlijk gebeuren dat uw zonnepanelen beschadigen tijdens een flinke hagelbui of storm. Dan wilt u terug kunnen vallen op uw verzekeraar.