Uw pand verduurzamen?

 

Wil jij graag je woning verduurzamen, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Als energie-experts bieden wij de helpende hand. Wij weten namelijk precies welke investeringen het meeste resultaat opleveren voor een duurzamer huis en een beter energielabel. Een duurzamer huis heeft op zijn beurt weer invloed op het energielabel.

Of je nu wilt of niet, vroeg of laat moet iedereen in Nederland aan de slag met het verduurzamen van hun woning. Dit komt omdat de overheid hierop aanstuurt. In het klimaatakkoord hebben we afgesproken om het gebruik van fossiele brandstoffen en de uitstoot van CO2 zoveel mogelijk te beperken. Naast de voordelen voor het milieu en het besparen op de energierekening, kun je door te verduurzamen ook geld besparen dankzij subsidies en energieopwekking. De belangrijkste voordelen hebben we voor je op een rijtje gezet:

  • Beter voor het klimaat;
  • Lagere energierekening;
  • Hogere woningwaarde;
  • De overheid biedt allerlei regelingen en subsidies, zodat iedere woningeigenaar energiebesparing kan realiseren;
  • Lokale gemeentes hebben vaak ook financiële regelingen voor woningverduurzaming, bijvoorbeeld groene dakensubsidies.

Onze gecertificeerde energieprestatie-adviseurs kennen de mogelijkheden voor jouw woning en weten welke regelingen er gelden in jouw gemeente. Zo maken we het verduurzamen van je woning wel heel gemakkelijk voor iedereen!